Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Lenovo Yoga Book het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Lenovo Yoga Book op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Lenovo Yoga Book opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopLenovo-Yoga-Book

Forceer de opstart van Lenovo Yoga Book zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Lenovo Yoga Book het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Lenovo Yoga Book start op


Als je Lenovo Yoga Book weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Lenovo Yoga Book op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Lenovo Yoga Book te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Lenovo Yoga Book demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Lenovo Yoga Book op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Lenovo Yoga Book op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Lenovo Yoga Book op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Lenovo Yoga Book blijven gebruiken.