Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Lenovo Tab 2 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Lenovo Tab 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Lenovo Tab 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopLenovo-Tab-2

Forceer de opstart van Lenovo Tab 2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Lenovo Tab 2 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Lenovo Tab 2 start op


Zodra je Lenovo Tab 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Lenovo Tab 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Lenovo Tab 2 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Lenovo Tab 2 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Lenovo Tab 2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Lenovo Tab 2 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Lenovo Tab 2 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Lenovo Tab 2 blijven gebruiken.