Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Lenovo Moto Z2 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Lenovo Moto Z2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Lenovo Moto Z2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplenovo-moto-z2

Forceer de opstart van Lenovo Moto Z2 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Lenovo Moto Z2 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Lenovo Moto Z2 start op


Zodra je Lenovo Moto Z2 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Lenovo Moto Z2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Lenovo Moto Z2 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Lenovo Moto Z2 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Lenovo Moto Z2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Lenovo Moto Z2 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Lenovo Moto Z2 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Lenovo Moto Z2 blijven gebruiken.