Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Huawei Y7 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Huawei Y7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Huawei Y7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophuawei-y7

Forceer de opstart van Huawei Y7 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Huawei Y7 kapot is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Huawei Y7 start op


Zodra je Huawei Y7 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Huawei Y7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Huawei Y7 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Huawei Y7 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Huawei Y7 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Huawei Y7 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Huawei Y7 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Huawei Y7 blijven gebruiken.