Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Huawei MediaPad T3 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Huawei MediaPad T3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Huawei MediaPad T3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopHuawei-MediaPad-T3

Forceer de opstart van Huawei MediaPad T3 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Huawei MediaPad T3 kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Huawei MediaPad T3 start op


Als je Huawei MediaPad T3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Huawei MediaPad T3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Huawei MediaPad T3 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Huawei MediaPad T3 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Huawei MediaPad T3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Huawei MediaPad T3 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Huawei MediaPad T3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Huawei MediaPad T3 blijven gebruiken.