Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Huawei Ascend P7 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Huawei Ascend P7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Huawei Ascend P7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophuawei-ascend-p7

Forceer de opstart van Huawei Ascend P7 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Huawei Ascend P7 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Huawei Ascend P7 start op


Als je Huawei Ascend P7 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Huawei Ascend P7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Huawei Ascend P7 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Huawei Ascend P7 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Huawei Ascend P7 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Huawei Ascend P7 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Huawei Ascend P7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Huawei Ascend P7 blijven gebruiken.