Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Huawei Ascend G7 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Huawei Ascend G7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Huawei Ascend G7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophuawei-ascend-g7

Forceer de opstart van Huawei Ascend G7 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Huawei Ascend G7 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Huawei Ascend G7 start op


Als je Huawei Ascend G7 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Huawei Ascend G7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Huawei Ascend G7 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Huawei Ascend G7 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Huawei Ascend G7 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Huawei Ascend G7 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Huawei Ascend G7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Huawei Ascend G7 blijven gebruiken.