Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je HTC U12 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw HTC U12 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de HTC U12 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopHTC-U12

Forceer de opstart van HTC U12 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je HTC U12 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HTC U12 start op


Als je HTC U12 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de HTC U12 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de HTC U12 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de HTC U12 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de HTC U12 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HTC U12 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de HTC U12 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HTC U12 blijven gebruiken.