Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HTC U11 plus het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw HTC U11 plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de HTC U11 plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopHTC-U11-plus

Forceer de opstart van HTC U11 plus zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je HTC U11 plus kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HTC U11 plus start op


Zodra je HTC U11 plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de HTC U11 plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de HTC U11 plus kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de HTC U11 plus uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HTC U11 plus op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HTC U11 plus op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de HTC U11 plus op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HTC U11 plus blijven gebruiken.