Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HTC U Play defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw HTC U Play op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de HTC U Play opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophtc-u-play

Forceer de opstart van HTC U Play zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je HTC U Play defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HTC U Play start op


Zodra je HTC U Play weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de HTC U Play op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de HTC U Play te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de HTC U Play demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HTC U Play op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HTC U Play op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de HTC U Play op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HTC U Play blijven gebruiken.