Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HTC Desire 820 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw HTC Desire 820 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de HTC Desire 820 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophtc-desire-820

Forceer de opstart van HTC Desire 820 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je HTC Desire 820 kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HTC Desire 820 start op


Zodra je HTC Desire 820 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de HTC Desire 820 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de HTC Desire 820 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de HTC Desire 820 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HTC Desire 820 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HTC Desire 820 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de HTC Desire 820 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HTC Desire 820 blijven gebruiken.