Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HTC Desire 10 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw HTC Desire 10 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de HTC Desire 10 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophtc-desire-10

Forceer de opstart van HTC Desire 10 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je HTC Desire 10 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HTC Desire 10 start op


Zodra je HTC Desire 10 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de HTC Desire 10 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de HTC Desire 10 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de HTC Desire 10 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HTC Desire 10 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HTC Desire 10 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je HTC Desire 10 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HTC Desire 10 blijven gebruiken.