Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Honor 9 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Honor 9 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Honor 9 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophonor-9

Forceer de opstart van Honor 9 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Honor 9 kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Honor 9 start op


Als je Honor 9 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Honor 9 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Honor 9 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Honor 9 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Honor 9 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Honor 9 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Honor 9 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Honor 9 blijven gebruiken.