Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Honor 6C defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Honor 6C op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Honor 6C opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophonor-6c

Forceer de opstart van Honor 6C zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Honor 6C het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Honor 6C start op


Als je Honor 6C weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Honor 6C op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Honor 6C kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Honor 6C demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Honor 6C op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Honor 6C op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Honor 6C op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Honor 6C blijven gebruiken.