Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HONOR 6 Plus het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw HONOR 6 Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de HONOR 6 Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophonor-6-plus

Forceer de opstart van HONOR 6 Plus zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je HONOR 6 Plus defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HONOR 6 Plus start op


Zodra je HONOR 6 Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de HONOR 6 Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de HONOR 6 Plus kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de HONOR 6 Plus uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HONOR 6 Plus op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HONOR 6 Plus op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je HONOR 6 Plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HONOR 6 Plus blijven gebruiken.