Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Honor 10 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Honor 10 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Honor 10 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophonor-10

Forceer de opstart van Honor 10 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Honor 10 defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Honor 10 start op


Zodra je Honor 10 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Honor 10 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Honor 10 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Honor 10 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Honor 10 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Honor 10 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Honor 10 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Honor 10 blijven gebruiken.