Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HiSense Rock C30 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw HiSense Rock C30 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de HiSense Rock C30 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophisense-rock-c30

Forceer de opstart van HiSense Rock C30 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je HiSense Rock C30 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HiSense Rock C30 start op


Zodra je HiSense Rock C30 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de HiSense Rock C30 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de HiSense Rock C30 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de HiSense Rock C30 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de HiSense Rock C30 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HiSense Rock C30 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je HiSense Rock C30 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HiSense Rock C30 blijven gebruiken.