Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Hisense Faith F31 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Hisense Faith F31 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Hisense Faith F31 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophisense-faith-f31

Forceer de opstart van Hisense Faith F31 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Hisense Faith F31 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Hisense Faith F31 start op


Zodra je Hisense Faith F31 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Hisense Faith F31 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Hisense Faith F31 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Hisense Faith F31 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Hisense Faith F31 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Hisense Faith F31 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Hisense Faith F31 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Hisense Faith F31 blijven gebruiken.