Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Doogee X9 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Doogee X9 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Doogee X9 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopdoogee-x9

Forceer de opstart van Doogee X9 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Doogee X9 defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Doogee X9 start op


Zodra je Doogee X9 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Doogee X9 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Doogee X9 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Doogee X9 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Doogee X9 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Doogee X9 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Doogee X9 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Doogee X9 blijven gebruiken.