Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Crosscall Trekker-X3 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Crosscall Trekker-X3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Crosscall Trekker-X3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopcrosscall-trekker-x3

Forceer de opstart van Crosscall Trekker-X3 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Crosscall Trekker-X3 defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Crosscall Trekker-X3 start op


Zodra je Crosscall Trekker-X3 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Crosscall Trekker-X3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Crosscall Trekker-X3 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Crosscall Trekker-X3 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Crosscall Trekker-X3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Crosscall Trekker-X3 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Crosscall Trekker-X3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Crosscall Trekker-X3 blijven gebruiken.