Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Crosscall TREKKER-X1 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Crosscall TREKKER-X1 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Crosscall TREKKER-X1 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopcrosscall-trekker-x1

Forceer de opstart van Crosscall TREKKER-X1 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Crosscall TREKKER-X1 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Crosscall TREKKER-X1 start op


Als je Crosscall TREKKER-X1 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Crosscall TREKKER-X1 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Crosscall TREKKER-X1 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Crosscall TREKKER-X1 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Crosscall TREKKER-X1 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Crosscall TREKKER-X1 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Crosscall TREKKER-X1 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Crosscall TREKKER-X1 blijven gebruiken.