Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Caterpillar CAT S40 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Caterpillar CAT S40 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Caterpillar CAT S40 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopcaterpillar-cat-s40

Forceer de opstart van Caterpillar CAT S40 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Caterpillar CAT S40 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Caterpillar CAT S40 start op


Zodra je Caterpillar CAT S40 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Caterpillar CAT S40 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Caterpillar CAT S40 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Caterpillar CAT S40 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Caterpillar CAT S40 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Caterpillar CAT S40 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Caterpillar CAT S40 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Caterpillar CAT S40 blijven gebruiken.