Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Blackview S8 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Blackview S8 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Blackview S8 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-s8

Forceer de opstart van Blackview S8 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Blackview S8 defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview S8 start op


Zodra je Blackview S8 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Blackview S8 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Blackview S8 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Blackview S8 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview S8 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview S8 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Blackview S8 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview S8 blijven gebruiken.