Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Blackview S6 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Blackview S6 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Blackview S6 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopBlackview-S6

Forceer de opstart van Blackview S6 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Blackview S6 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview S6 start op


Als je Blackview S6 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Blackview S6 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Blackview S6 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Blackview S6 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview S6 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview S6 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Blackview S6 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview S6 blijven gebruiken.