Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Blackview A60 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Blackview A60 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Blackview A60 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-a60

Forceer de opstart van Blackview A60 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Blackview A60 het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview A60 start op


Zodra je Blackview A60 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Blackview A60 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Blackview A60 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Blackview A60 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview A60 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview A60 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Blackview A60 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview A60 blijven gebruiken.