Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Blackview A30 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Blackview A30 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Blackview A30 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-a30

Forceer de opstart van Blackview A30 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Blackview A30 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview A30 start op


Zodra je Blackview A30 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Blackview A30 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Blackview A30 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Blackview A30 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Blackview A30 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview A30 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Blackview A30 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview A30 blijven gebruiken.