Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Blackview A20 Pro defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Blackview A20 Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Blackview A20 Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-a20-pro

Forceer de opstart van Blackview A20 Pro zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Blackview A20 Pro het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview A20 Pro start op


Als je Blackview A20 Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Blackview A20 Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Blackview A20 Pro kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Blackview A20 Pro demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview A20 Pro op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview A20 Pro op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Blackview A20 Pro op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview A20 Pro blijven gebruiken.