Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Blackview A20 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Blackview A20 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Blackview A20 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopBlackview-A20

Forceer de opstart van Blackview A20 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Blackview A20 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview A20 start op


Als je Blackview A20 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Blackview A20 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Blackview A20 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Blackview A20 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Blackview A20 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview A20 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Blackview A20 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview A20 blijven gebruiken.