Het kan gebeuren dat de Power-knop op je BlackBerry KEYone het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw BlackBerry KEYone op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de BlackBerry KEYone opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackberry-keyone

Forceer de opstart van BlackBerry KEYone zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je BlackBerry KEYone kapot is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De BlackBerry KEYone start op


Als je BlackBerry KEYone weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de BlackBerry KEYone op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de BlackBerry KEYone te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de BlackBerry KEYone demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de BlackBerry KEYone op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om BlackBerry KEYone op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je BlackBerry KEYone hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw BlackBerry KEYone blijven gebruiken.