Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Asus ZenPad 10 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Asus ZenPad 10 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Asus ZenPad 10 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAsus-ZenPad-10

Forceer de opstart van Asus ZenPad 10 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Asus ZenPad 10 defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus ZenPad 10 start op


Als je Asus ZenPad 10 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Asus ZenPad 10 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Asus ZenPad 10 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Asus ZenPad 10 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Asus ZenPad 10 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus ZenPad 10 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Asus ZenPad 10 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus ZenPad 10 blijven gebruiken.