Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Asus ZenFone Laser defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Asus ZenFone Laser op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Asus ZenFone Laser opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopasus-zenfone-laser

Forceer de opstart van Asus ZenFone Laser zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Asus ZenFone Laser defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus ZenFone Laser start op


Als je Asus ZenFone Laser weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Asus ZenFone Laser op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Asus ZenFone Laser kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Asus ZenFone Laser uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Asus ZenFone Laser op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus ZenFone Laser op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Asus ZenFone Laser hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus ZenFone Laser blijven gebruiken.