Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Asus Zenfone 5Z defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Asus Zenfone 5Z op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Asus Zenfone 5Z opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAsus-Zenfone-5Z

Forceer de opstart van Asus Zenfone 5Z zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Asus Zenfone 5Z defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus Zenfone 5Z start op


Als je Asus Zenfone 5Z weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Asus Zenfone 5Z op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Asus Zenfone 5Z te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Asus Zenfone 5Z uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Asus Zenfone 5Z op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus Zenfone 5Z op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Asus Zenfone 5Z hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus Zenfone 5Z blijven gebruiken.