Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Asus Zenfone 5 2018 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Asus Zenfone 5 2018 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Asus Zenfone 5 2018 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAsus-Zenfone-5-2018

Forceer de opstart van Asus Zenfone 5 2018 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Asus Zenfone 5 2018 kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Asus Zenfone 5 2018 start op


Als je Asus Zenfone 5 2018 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Asus Zenfone 5 2018 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Asus Zenfone 5 2018 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Asus Zenfone 5 2018 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Asus Zenfone 5 2018 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Asus Zenfone 5 2018 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Asus Zenfone 5 2018 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Asus Zenfone 5 2018 blijven gebruiken.