Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ARCHOS Sense 55S het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw ARCHOS Sense 55S op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de ARCHOS Sense 55S opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopARCHOS-Sense-55S

Forceer de opstart van ARCHOS Sense 55S zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je ARCHOS Sense 55S het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ARCHOS Sense 55S start op


Als je ARCHOS Sense 55S weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de ARCHOS Sense 55S op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de ARCHOS Sense 55S te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ARCHOS Sense 55S uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de ARCHOS Sense 55S op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ARCHOS Sense 55S op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je ARCHOS Sense 55S hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ARCHOS Sense 55S blijven gebruiken.