Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ARCHOS Diamond Omega defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw ARCHOS Diamond Omega op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de ARCHOS Diamond Omega opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopARCHOS-Diamond-Omega

Forceer de opstart van ARCHOS Diamond Omega zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je ARCHOS Diamond Omega het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ARCHOS Diamond Omega start op


Als je ARCHOS Diamond Omega weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de ARCHOS Diamond Omega op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de ARCHOS Diamond Omega te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ARCHOS Diamond Omega demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ARCHOS Diamond Omega op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ARCHOS Diamond Omega op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je ARCHOS Diamond Omega hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ARCHOS Diamond Omega blijven gebruiken.