Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Alcatel U5 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Alcatel U5 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Alcatel U5 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopalcatel-u5

Forceer de opstart van Alcatel U5 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Alcatel U5 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Alcatel U5 start op


Als je Alcatel U5 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Alcatel U5 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Alcatel U5 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Alcatel U5 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Alcatel U5 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Alcatel U5 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Alcatel U5 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Alcatel U5 blijven gebruiken.