Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Alcatel U3 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Alcatel U3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Alcatel U3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopalcatel-u3

Forceer de opstart van Alcatel U3 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Alcatel U3 het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Alcatel U3 start op


Zodra je Alcatel U3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Alcatel U3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Alcatel U3 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Alcatel U3 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Alcatel U3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Alcatel U3 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Alcatel U3 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Alcatel U3 blijven gebruiken.