Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ALCATEL 1X het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw ALCATEL 1X op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de ALCATEL 1X opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopALCATEL-1X

Forceer de opstart van ALCATEL 1X zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je ALCATEL 1X het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ALCATEL 1X start op


Als je ALCATEL 1X weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de ALCATEL 1X op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de ALCATEL 1X te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de ALCATEL 1X demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ALCATEL 1X op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ALCATEL 1X op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de ALCATEL 1X op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ALCATEL 1X blijven gebruiken.