Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Acer Liquid Z6 Plus het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Acer Liquid Z6 Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Acer Liquid Z6 Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopacer-liquid-z6-plus

Forceer de opstart van Acer Liquid Z6 Plus zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Acer Liquid Z6 Plus het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Acer Liquid Z6 Plus start op


Zodra je Acer Liquid Z6 Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Acer Liquid Z6 Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Acer Liquid Z6 Plus te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Acer Liquid Z6 Plus uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Acer Liquid Z6 Plus op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Acer Liquid Z6 Plus op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Acer Liquid Z6 Plus op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Acer Liquid Z6 Plus blijven gebruiken.