Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Acer Iconia One defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Acer Iconia One op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Acer Iconia One opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAcer-Iconia-One

Forceer de opstart van Acer Iconia One zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Acer Iconia One het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Acer Iconia One start op


Als je Acer Iconia One weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Acer Iconia One op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Acer Iconia One te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Acer Iconia One demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Acer Iconia One op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Acer Iconia One op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Acer Iconia One hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Acer Iconia One blijven gebruiken.