Het is soms handig om de foto’s van de HiSense Rock C30 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van HiSense Rock C30 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de HiSense Rock C30, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HiSense Rock C30 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-hisense-rock-c30

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HiSense Rock C30

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HiSense Rock C30 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HiSense Rock C30 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw HiSense Rock C30, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HiSense Rock C30 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HiSense Rock C30 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HiSense Rock C30. Dat gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HiSense Rock C30 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je HiSense Rock C30 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HiSense Rock C30