Het kan zijn dat je de camera op jouw Hisense Faith F31 start dat er een foutmelding wordt weergegeven. En als de camera van je Hisense Faith F31 niet meer werkt, kun je helaas geen foto’s meer maken! Om dit probleem op te lossen, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven zodat de camera van je Hisense Faith F31 weer werkt.

We zullen dus zien wat je zou kunnen doen als de camera-app op jouw Hisense Faith F31 één van de volgende foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-hisense-faith-f31

Wat te doen als de camera van jouw Hisense Faith F31 niet meer werkt?

1- Start je Hisense Faith F31 opnieuw op

Wat je als eerste kan doen als de Hisense Faith F31-camera niet meer werkt, is het herstarten van de telefoon. Inderdaad, soms is het probleem te wijten aan een eenvoudige storing. Als dat gebeurd, is een kleine herstart voldoende om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet omdat deze niet is geüpdatet. Je kunt dus updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens tik je op Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al geüpdatet is of nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Hisense Faith F31

Het probleem zou kunnen komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Hisense Faith F31. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Daarvoor moet je naar het Hisense Faith F31-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en daarna op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer daarna de app te herstarten.

4- Start de Hisense Faith F31 opnieuw in veilige modus

Als geen van de hierbovenstaande stappen heeft gewerkt, betekent dit waarschijnlijk dat een nieuw geïnstalleerde app op jouw Hisense Faith F31 in conflict is gekomen met de camera-app. Indien je zou willen weten of dat zo is, moet je de Hisense Faith F31 herstarten in de veilige modus. Eenmaal hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, betekent dit dat echt een nieuw geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Wij recommanderen hiervoor om de recentste apps te verwijderen en dan te testen of het probleem opgelost is.