Het kan gebeuren dat jij je ZTE Axon 9 Pro wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst vervelend wanneer dit gebeurt, omdat de ZTE Axon 9 Pro nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het ZTE Axon 9 Pro-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je ZTE Axon 9 Pro niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanzte-axon-9-pro

Wat te doen als je ZTE Axon 9 Pro-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je ZTE Axon 9 Pro te herstellen.

Controleer of je ZTE Axon 9 Pro volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je ZTE Axon 9 Pro goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je ZTE Axon 9 Pro geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van ZTE Axon 9 Pro uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je ZTE Axon 9 Pro om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het ZTE Axon 9 Pro-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het ZTE Axon 9 Pro-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je ZTE Axon 9 Pro nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van ZTE Axon 9 Pro licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de ZTE Axon 9 Pro gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het ZTE Axon 9 Pro-scherm

Indien je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het ZTE Axon 9 Pro-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het ZTE Axon 9 Pro-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een ZTE Axon 9 Pro- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je ZTE Axon 9 Pro water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Indien de ZTE Axon 9 Pro in het water is gevallen of als je onlangs in een behoorlijk nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je ZTE Axon 9 Pro lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de ZTE Axon 9 Pro gevallen?

Als je ZTE Axon 9 Pro laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je ZTE Axon 9 Pro de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je ZTE Axon 9 Pro alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.