Het kan gebeuren dat jij je Xiaomi Mi MIX Nano wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk vervelend wanneer dit gebeurt, omdat de Xiaomi Mi MIX Nano onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je Xiaomi Mi MIX Nano niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanxiaomi-mi-mix-nano

Wat te doen als je Xiaomi Mi MIX Nano-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Xiaomi Mi MIX Nano te repareren.

Controleer of je Xiaomi Mi MIX Nano volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Xiaomi Mi MIX Nano goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Xiaomi Mi MIX Nano geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Xiaomi Mi MIX Nano uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Xiaomi Mi MIX Nano om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Xiaomi Mi MIX Nano nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Xiaomi Mi MIX Nano licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Xiaomi Mi MIX Nano gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm

Als je in de voorafgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Xiaomi Mi MIX Nano-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Xiaomi Mi MIX Nano- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Xiaomi Mi MIX Nano water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Als de Xiaomi Mi MIX Nano in het water is gevallen of als je onlangs in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je trachten je Xiaomi Mi MIX Nano lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm weer goed maken.

Is de Xiaomi Mi MIX Nano gevallen?

Als je Xiaomi Mi MIX Nano laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Xiaomi Mi MIX Nano de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Xiaomi Mi MIX Nano alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.