Het kan gebeuren dat jij je Xiaomi Mi Mix 2S wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst vervelend indien dit gebeurt, omdat de Xiaomi Mi Mix 2S onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Xiaomi Mi Mix 2S niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanXiaomi-Mi-Mix-2S

Wat te doen als je Xiaomi Mi Mix 2S-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Xiaomi Mi Mix 2S te herstellen.

Controleer of je Xiaomi Mi Mix 2S volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Xiaomi Mi Mix 2S goed is geladen. Echt, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Xiaomi Mi Mix 2S geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Xiaomi Mi Mix 2S uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Xiaomi Mi Mix 2S om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Xiaomi Mi Mix 2S opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Xiaomi Mi Mix 2S licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Xiaomi Mi Mix 2S gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm

Ingeval je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg nodig om het Xiaomi Mi Mix 2S-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Xiaomi Mi Mix 2S- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Xiaomi Mi Mix 2S water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Xiaomi Mi Mix 2S in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je Xiaomi Mi Mix 2S wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de Xiaomi Mi Mix 2S gevallen?

Als je Xiaomi Mi Mix 2S onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Xiaomi Mi Mix 2S de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Xiaomi Mi Mix 2S alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.