Het kan gebeuren dat jij je Wileyfox Swift 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam als dit gebeurt, omdat de Wileyfox Swift 2 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Wileyfox Swift 2-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Wileyfox Swift 2 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwileyfox-swift-2

Wat te doen als je Wileyfox Swift 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Wileyfox Swift 2 te repareren.

Controleer of je Wileyfox Swift 2 volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Wileyfox Swift 2 goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Wileyfox Swift 2 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Wileyfox Swift 2 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Wileyfox Swift 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wileyfox Swift 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Wileyfox Swift 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wileyfox Swift 2 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Wileyfox Swift 2 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Wileyfox Swift 2 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Wileyfox Swift 2-scherm

Als je in de vorige stap hebt kunnen affirmeren dat het Wileyfox Swift 2-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Wileyfox Swift 2-scherm te verwisselen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wileyfox Swift 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Wileyfox Swift 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Als de Wileyfox Swift 2 in het water is gevallen of als je onlangs in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je Wileyfox Swift 2 een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Wileyfox Swift 2 gevallen?

Als je Wileyfox Swift 2 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Wileyfox Swift 2 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wileyfox Swift 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.