Het kan gebeuren dat jij je Wiko View Max wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst vervelend indien dit gebeurt, omdat de Wiko View Max ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Wiko View Max-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Wiko View Max niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-view-max

Wat te doen als je Wiko View Max-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Wiko View Max te repareren.

Controleer of je Wiko View Max volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het idioot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Wiko View Max goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Wiko View Max geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Wiko View Max uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Wiko View Max om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wiko View Max-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Wiko View Max-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko View Max opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Wiko View Max licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Wiko View Max gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Wiko View Max-scherm

Indien je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Wiko View Max-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg nodig om het Wiko View Max-scherm te vervangen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko View Max- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Wiko View Max water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Wiko View Max in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Wiko View Max een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Wiko View Max gevallen?

Als je Wiko View Max onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Wiko View Max de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko View Max alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.