Het kan gebeuren dat jij je Wiko JERRY wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst ellendig indien dit gebeurt, omdat de Wiko JERRY nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Wiko JERRY-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je Wiko JERRY niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-jerry

Wat te doen als je Wiko JERRY-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Wiko JERRY te herstellen.

Controleer of je Wiko JERRY volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Wiko JERRY goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Wiko JERRY geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Wiko JERRY uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Wiko JERRY om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wiko JERRY-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Wiko JERRY-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko JERRY opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Wiko JERRY licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Wiko JERRY gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Wiko JERRY-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het Wiko JERRY-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas noodzakelijk om het Wiko JERRY-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko JERRY- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Wiko JERRY water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Wiko JERRY in het water is gevallen of als je laatst in een zeer nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je Wiko JERRY lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Wiko JERRY gevallen?

Als je Wiko JERRY kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Wiko JERRY de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko JERRY alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.