Het kan gebeuren dat jij je Wiko JERRY 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst naar wanneer dit gebeurt, omdat de Wiko JERRY 2 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Wiko JERRY 2-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je Wiko JERRY 2 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-jerry-2

Wat te doen als je Wiko JERRY 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Wiko JERRY 2 te herstellen.

Controleer of je Wiko JERRY 2 volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Wiko JERRY 2 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Wiko JERRY 2 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Wiko JERRY 2 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Wiko JERRY 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Wiko JERRY 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Wiko JERRY 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko JERRY 2 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Wiko JERRY 2 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Wiko JERRY 2 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Wiko JERRY 2-scherm

Als je in de vorige fase hebt kunnen affirmeren dat het Wiko JERRY 2-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Wiko JERRY 2-scherm te vervangen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko JERRY 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Wiko JERRY 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Wiko JERRY 2 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je trachten je Wiko JERRY 2 ietsje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Wiko JERRY 2 gevallen?

Als je Wiko JERRY 2 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Wiko JERRY 2 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko JERRY 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is adviseren wij je een Factory Reset uit te voeren.