Het kan gebeuren dat jij je Wiko Harry wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk naar wanneer dit gebeurt, omdat de Wiko Harry ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Wiko Harry-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Wiko Harry niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-harry

Wat te doen als je Wiko Harry-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Wiko Harry te herstellen.

Controleer of je Wiko Harry volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Wiko Harry goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Wiko Harry geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Wiko Harry uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Wiko Harry om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Wiko Harry-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Wiko Harry-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko Harry nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Wiko Harry licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Wiko Harry gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Wiko Harry-scherm

Als je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Wiko Harry-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg nodig om het Wiko Harry-scherm te vernieuwen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko Harry- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Wiko Harry water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de Wiko Harry in het water is gevallen of als je laatst in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Wiko Harry wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de Wiko Harry gevallen?

Als je Wiko Harry kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je Wiko Harry de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko Harry alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.